Fondi i Stabilizimit të Bizneseve të Vogla për Qarkun e Cuyahoga (Cuyahoga County Small Business Stabilization Fund)

  • Qarku i Cyahoga’s ka vënë 500,000 dollarë për krijimin e një Fond Stabilizimi për Bizneset e Vogla për mbështetjen e këtyre bizneseve të bazuara nëpër lagjiet e Cyahoga’s gjatë pandemisë së COVID-19. Grantet e Stabilizimit të Bizneseve të Vogla janë 2,500 deri në 5,000 dollarë për bizneset me më pak se 20 punëtorë. Kreditë e Stabilizimit (duke filluar me 5,000 dollarë) janë gjithashtu në dispozicion.

Aplikimet e fazës së parë u hapën të Premten në 17 Prill dhe do të mbyllen në 24 Prill, 2020. Bizneset që i përmbushin kriteret e aplikimit mund të aplikojnë në këtë faqe: https://www.surveymonkey.com/r/JWQVW59.