Cleveland METROPOLITANO MOKYKLOS RAJONAS

BŪK SKAIČIUOTI

CMSD surašymo konkursas

Studentų vaizdo įrašai gali padėti skleisti surašymo pranešimą.

CMSD pabrėžė 2020 m. surašymo svarbą ir kreipiasi į studentus pagalbos skleidžiant žodį.

Remiant Clevelando fondui, rajonas siulo nuo mokyklinio amžiaus iki 12 klasės mokinių sukurti vaizdo įrašus, skatinančius Clevelanders dalyvauti surašyme.

Dvylika studentų laimės 200 USD „Visa“ dovanų korteles.

Visas surašymo skaičius padeda padidinti kritinį federalinį finansavimą, kurį gauna CMSD ir regionas pagal gyventojų skaičių. Tačiau mažiau nei pusė Clevelandieciu užpildė formą, o miesto dalyvavimo rodiklis seka kitų septynių Ohio miesto centrų gyventojų skaičių.

Mažiau nei per valandą mokinių vaizdo įrašai turėtų paaiškinti, kodėl surašymas yra svarbus jiems ir jų šeimoms, ir paskatinti draugus, gimines ir kaimynus užpildyti surašymo formą.

Mokiniai gali pasirinkti dainą, šokį, repą, rašymą, piešimą ar kitas kūrybines priemones pranešimui siųsti. Studentai ar šeimos nariai turėtų paskelbti savo vaizdo įrašus socialinėje žiniasklaidoje, įskaitant:

„YouTube“, „TikTok“, „Instagram“, „Facebook“ ir „Twitter“. Pažymėkite #CMSDCounts arba #inthistogetherOhio.

Pateikite įrašus https://tinyurl.com/CMSDCensus iki birželio 5 d., penktadienio, 11:59 val.

CMSD surašymo komitetas įvertins vaizdo įrašų kūrybiškumą ir efektyvumą ir iki birželio 12 dienos informuos nugalėtojus. Iš kiekvienos iš trijų klasių grupių bus išrinkti keturi nugalėtojai: „PreK-4“, „5-8“ ir „9–12“.

CMSD ir partneriai naudos vaizdo įrašus surašymui skatinti.

Norėdami gauti informacijos ar pagalbos, rašykite el. Paštu [email protected].

Surašymą galima greitai baigti internetu, paštu ar telefonu, o federaliniai įstatymai reikalauja, kad asmeninė informacija išliktų griežtai konfidenciali. Sužinokite daugiau apie surašymą ir užpildykite formą www.2020Census.gov arba paskambinę telefonu 844.330.2020.